Coördinator Team Communicatie

Labo Nuytinck behoort tot anacura, een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge.

Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht en inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg.

Om in te zetten op de toekomst zijn wij voor het labo in Evergem op zoek naar een (m/v/x):

Coördinator Team Communicatie

Functie?

 • Als coördinator van het team communicatie weet je als geen ander de communicatiedoelstellingen van de organisatie te vertalen naar een concreet plan en haalbare acties. Je realiseert die acties door het uitbouwen van verschillende communicatiekanalen, dit zowel intern als extern. Je ondersteunt hiermee de algemene reputatie van het bedrijf en het accountmanagement.  

 • Samen met je team werk je o.a.  aan telefonie- en mailingverkeer, onthaal,  eventorganisaties en communicatie naar externe en interne partners. Optimalisatie en standaardisatie van systemen en processen staan hier centraal.

 • Je ontwikkelt en coacht een goed functionerend team van 5 à 7 medewerkers met een goede teamspirit in een sfeer van continue verbetering. Je coacht jouw medewerkers door middel van opleiding en continue feedback via teammeetings en individuele overlegmomenten.

 • Verder ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning binnen je team met oog voor optimale beschikbaarheid voor de klant en fairheid voor de medewerkers.

 • Je rapporteert aan de customer service manager. Je bent frequent in overleg met de accountmanager, de klinisch biologen en ondersteunende diensten (HR, Finance, IT).    

 

Profiel?

 • Je hebt een bachelor communicatie of gelijkwaardig door relevante ervaring.  Je kan terugblikken op minstens 3 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Bij voorkeur binnen de Life Sciences.  

 • Je draagt onze bedrijfsvisie op enthousisaste en consistente wijze uit.

 • Vanuit ervaring heb je kennis opgebouwd van social media en grafische toepassingen. Ook het werken met CMS en CRM systemen schrikt je niet af.

 • Je werkt overdag tot max. 19h ‘s avonds.

 • Je collega’s kennen je als een dynamische persoonlijkheid met een positieve ingesteldheid en een doe-mentaliteit. Je bent flexibel in denken en doen en kan goed prioriteiten stellen.

 • Je bent een goede communicator. Je verwoordt een boodschap helder en toegankelijk, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent goed in het luisteren, kan goed feedback geven en gaat verstandig om met vertrouwelijke informatie. 

 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Je bezit een goede basis in Frans en Engels.

 

Aanbod

 • Je maakt deel uit van de anacura groep, een familiale en ambitieuze laboratoriumorganisatie met een focus op de lange termijn.

 • Je vervoegt een dynamisch team en gaat voor een functie met autonomie en verantwoordelijkheid en met opportuniteiten om initiatief te nemen om onze groei te ondersteunen.

 • Je ontvangt een competitief salaris met extralegale voordelen én we bieden jou een groene werkomgeving met de mogelijkheid om in te stappen in ons fietslease-programma, flexibele werktijden, een gezonde lunch en een plezante funclub.

 • Je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei; we bouwen op jouw talenten in overeenstemming met onze ambities.

Interesse?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

 

 

Meet our scientist

Meet our scientist