Customer Operations Officer

Draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, beschik je over een hands-on mentaliteit en geeft een job met veel afwisseling en flexibiliteit jou energie?

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor Labo Nuytinck, ons medisch labo te Evergem, op zoek naar een (m/v):

Customer Operations Officer

FUNCTIE:

De dienst Customer Operations Officer heeft vier resultaatgebieden:

  1. Een efficiënte en effectieve uitvoering van de staalafhaling en materiaalbezorging aan klanten. Daarbij hebben we oog voor de persoonlijke wensen van de klanten en een kwaliteitsvolle uitvoering van deze opdracht. We stellen ons flexibel en begripvol op tegenover de klanten.
  2. Om deze opdrachten goed uit te voeren sturen we een team van koeriers aan. We zorgen voor een goede planning en organisatie voor deze medewerkers, we houden toezicht op hun dagelijkse activiteiten en zorgen voor een stimulerende en motiverende werkomgeving.
  3. Samen met de collega’s die instaan voor de telefonische service maken we deel uit van het Customer Service team van Labo Nuytinck. Onze bijdrage daarin ligt in het organiseren van een perfecte opstart van een nieuwe klant, het blijven aanvoelen, signaleren en inspelen op de klantenwensen, het accountmanagement, en het behandelen van de klachten op gebied van customer operational services.
  4. We zijn flexibel om verschillende rollen op te nemen, ook die van koerier. Daartoe rijden we met regelmaat zelf een toer en maken we ons de toeren eigen.

PROFIEL:

  • Je behaalde een bachelor diploma en hebt bij voorkeur reeds ervaring in een klantgerichte functie.
  • Je bent communicatief, klantgericht en een goede organisator.
  • Jouw collega’s kennen je als een echte teamplayer. Iemand met een positieve attitude en een constructieve houding. Je stelt je flexibel op en bent bereid in een wisselend uurrooster te werken.
  • Je hecht belang aan een goede dienstverlening, je gaat behoedzaam om met vertrouwelijke informatie en je respecteert kwaliteitsvereisten zeer strikt.
  • Je drukt je feilloos uit in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, sportieve evenementen en een gezellige ‘funclub’.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

 

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

Meet our scientist

Meet our scientist