Klinisch Bioloog (Brugge/Evergem)

Labo Nuytinck maakt deel uit van, een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge.

Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht en inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg.

Om in te zetten op de toekomst zijn wij op zoek naar een (m/v/x):

Klinisch Bioloog

Functie

  • Samen met het team aan collega’s en medewerkers draag je mee verantwoordelijkheid voor alle medische verstrekkingen die door Labo Nuytinck verleend worden. Je beoogt om op diverse manieren de arts te ondersteunen in het beslissingsproces met betrekking tot diagnose en behandeling van patiënten.

  • Je werkt mee aan het verhogen van het maturiteitslevel van het kwaliteitsbeleid met inbegrip van opleiding en begeleiding van de medisch laboratoriumtechnologen en betrokkenheid bij de keuze van apparatuur, materiaal en reagentia.

  • Als specialist houd je je medisch-wetenschappelijke kennis up-to-date, volg je de actualiteit en de wetenschappelijke evoluties in je domeinen en streef je ernaar om de kennis van collega’s, laboratoriumstaf en artsen te verhogen.

  • Je wordt uitgenodigd om mee te werken aan innovatieve initiatieven binnen Labo Nuytinck en desgewenst ook binnen het bredere kader van anacura.

Profiel

  • Je beschikt over de erkenning als klinisch bioloog en bent geaccrediteerd.

  • Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden om degelijk advies te verlenen aan de artsen, een constructieve samenwerking met collega’s op te bouwen en informatiesessies te verzorgen.

  • Je houdt ervan om de zaken in teamverband aan te pakken. Je houdt van een goede werksfeer en bent bereid om daaraan energie en zorg te besteden. Goede communicatie krijgt je aandacht.

Aanbod

  • Je maakt deel uit van de anacura groep, een familiale en ambitieuze laboratoriumorganisatie met een focus op de lange termijn.

  • Je vervoegt een dynamisch team en gaat voor een functie met autonomie en verantwoordelijkheid en met opportuniteiten om initiatief te nemen om onze groei te ondersteunen.

  • Je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei; we bouwen op jouw talenten in overeenstemming met onze ambities.

Interesse?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

Meet our scientist

Meet our scientist