Medewerker Patiëntenadministratie (38h - Brugge)

Een administratieve duizendpoot die thuis is in de medische wereld.

 Labo Nuytinck behoort tot anacura, een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge.

Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht in inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg.

In aanvulling van onze 240 medewerkers zijn we voor ons medisch labo te Brugge op zoek naar een (m/v):

Medewerker Patiëntenadministratie (38h)

FUNCTIE:

 • Als medewerker patiëntenadministratie ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket aan administratieve taken binnen het medisch labo:

  o   Bij het binnenkomen van de stalen sta je in voor het correct ingeven van de eerste gegevens samen met de gevraagde testen.

  o   Je zorgt tevens voor de controle van alle ingebrachte gegevens en garandeert een hoge kwaliteit voor de verdere verwerking van het dossier .

  o   Eveneens wordt je ingeschakeld voor het beantwoorden van telefonische oproepen. Je staat in voor het eerstelijnscontact met zowel artsen, zorgverleners, patiënten als externe personen.

 • Je werkplaats bevindt zich in het labo en je werkt nauw samen met je collega’s op patiëntenadministratie, de coördinator patiëntenadministratie alsook met de koeriers, laboranten en klinisch biologen.

 • Tot slot werk je zowel overdag als ’s avonds in een wisselend uurrooster. Af en toe werk je ook op zaterdag overdag.

PROFIEL:

 • Je kan reeds terugblikken op een eerste ervaring in de medische sector. Een medisch diploma is zeker een pluspunt.

 • Je collega’s kennen je als een nauwkeurig en planmatig persoon, iemand die discreet met vertrouwelijke informatie kan werken.

 • Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je springt professioneel om met telefonische contacten. Je bent in staat de vragen te begrijpen en hier correct op in te spelen.

 • Naast je proactieve en positieve ingesteldheid ben je een echte teamplayer. Je werkt op een vlotte manier samen met zowel je collega’s binnen het team als collega’s uit het labo.

 • Je beheerst het Engels als werktaal en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands.

 • Tot slot zijn je flexibiliteit en leergierigheid je grootste troeven. Je bent gemotiveerd om verschillende taken aan te leren en in een wisselend uurrooster te werken.

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, sportieve evenementen en een gezellige ‘funclub’.

 INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Meet our scientist

Meet our scientist