Senior Programmeur

Kritische persoonlijkheid met een probleemoplossend denkvermogen

anacura is een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge.

Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht en inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg.

AnaBioTec ondersteunt ambitieuze kmo’s en grote en gevestigde farmaceutische bedrijven over de hele wereld door analytische oplossingen te bieden op het gebied van karakterisering van geneesmiddelen, vrijgave en stabiliteit, en dit in een GMP-gecertificeerde omgeving.

Om zijn ondersteunende diensten verder te versterken is anacura in Evergem op zoek naar een (m/v/x):

Senior Developer

Functie

 • Als senior developer maak je een cruciaal deel uit van het IT team. Je wordt opgeleid door de verantwoordelijke van de afdeling en biedt ondersteuning in volgende zaken.   

 • Je maakt technische analyses van de functionele opdrachten die je krijgt. Hierbij zorg je voor de testing en sta je in voor een vlotte lancering en implementatie.

 • Je bouwt toepassingen en software voor intern gebruik. Dit voor zowel nieuwe ontwikkelingen als modernisatie van bestaande toepassingen. . Voor de opbouw van webomgevingen doe je beroep op o.a. php en html.

 • Je documenteert alles in detail zodat er feilloze informaticatoepassingen ontstaan, die tevens voldoen aan de verschillende accreditatie vereisten waarover wij beschikken.

 • Tot slot geef je advies aan collega’s en stel je de bestaande toepassingen kritisch in vraag.

Profiel

 • Je kan reeds terugblikken op enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.

 • De development-talen php en Javascript en schema- en webdesigntalen html, xsl, xml, css zijn gekend terrein voor jou. Daarnaast beschik je over een goede kennis van Windows ontwikkelomgevingen zoals Visual Basic en/of C# en ook Windev. Polivalentie en de bereidheid tot uitdagingen in minder gekende omgevingen is een must.

 • Je beschikt over een probleemoplossend denkvermogen en bent in staat kritische analyses te maken. Je bent uiteraard ook bereid om je te verdiepen in bedrijfsspecifieke programma’s.

 • Je houdt ervan te werken in een familiale KMO waar je je eigen functie mee vorm kan geven.

Aanbod

 • Je maakt deel uit van de anacura groep, een familiale en ambitieuze laboratoriumorganisatie met een focus op de lange termijn.

 • Je vervoegt een dynamisch team en gaat voor een functie met autonomie en verantwoordelijkheid en met opportuniteiten om initiatief te nemen om onze groei te ondersteunen.

 • Je ontvangt een competitief salaris met extralegale voordelen én we bieden jou een groene werkomgeving met de mogelijkheid om in te stappen in ons fietslease-programma, flexibele werktijden, een gezonde lunch en een plezante funclub.

 • Je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei; we bouwen op jouw talenten in overeenstemming met onze ambities.

Interesse?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

 

Meet our scientist

Meet our scientist